Şeytan ye diyor!

Gıda Hareketi Lideri Kemal Özer’in çok büyük ses getiren “Deccal Tabakta” adlı eserinden sonra iyi ama ne yiyelim sorularına cevap arayan yeni eserinin hazırlık çalışmalarının tamamlandığı öğrenildi.
Oldukça hacimli bir eser ortaya çıktığını belirten HayyKitap yetkilileri kitabın son hazırlıklarının yapıldığını çok kısa bir süre sonra eserin kitap satılan heryerden temin edilebileceğini belirttiler.
“ŞEYTAN YE DİYOR!” adlı yeni kitabın alt başlığı ise “İNSAN NE YEMELİ NE YEMEMELİ?” Bu eseri kendine ve ailesine değer veren herkesin okumasını öneriyoruz.

Yazar HakkındaReview Android Smartphone

Kemal Özer

1968’de Konya, Bozkır, Armutlu Köyü’nde doğdu. İlköğrenimini Armutlu Köyü’nde, liseyi Konya İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. İşletme eğitimi aldı. Çeşitli gazetelerde muhabirlik, sayfa editörlüğü yaptı ve muhtelif radyolarda programlar hazırlayıp sundu. Araştırma ve bilişim şirketlerinde, sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulundu. Birçok dergide makaleleri yayımlandı. İnternet Üst Kurulu ve İnsan Hakları Kurulu’nda üyelik yaptı. Timeturk.com’da Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüttü.
Halen Timeturk yayın danışmanlığı, Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Derneği Genel Başkanlığı ve Hilâl TV Haber Müdürlüğü görevini yürütüyor.

1 Yorum: Şeytan ye diyor!

1. Latesha dedi ki:

Gosh, I wish I would have had that inofrtmaoin earlier!

Yorum Yapın

Şeytan ye diyor! « DALYAN DERNEK