Hakkımızda

Dalyan Turizm, Kültür ve Çevre Koruma Derneği Muğla, Dalyan beldesinde, kurulduğu 1991 yılından bu yana; yörenin sahip olduğu doğal, tarihi, kültürel değerleri tanıtmak, korumak, geliştirmek, sürdürülebilir yaşam ilkesiyle doğal ve kültürel varlıklarımızın korunması için halkımızı bilinçlendirmek, duyarlı, bilinçli ve etkin bir kamuoyu oluşturarak yöremizin geleceğini güvenceye almak, doğa ve hayvan sevgisini yaymak, yaşanabilir bir dünya için çaba gösteren diğer sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını duyurmak ve destek vermek üzere etkinliklerde bulunmaktadır. Temel değerlerimiz, güvenirlilik ve saygınlık, bilimsellik ve nesnellik, gönüllülük, yaratıcı katılımcılık ve şeffaflıktır.

Hakkımızda « DALYAN DERNEK